Activiteiten

Bosleven is meer….Aandacht geven aan en meer doen van dat wat je leuk vindt.  Dit is voor ieder mens verschillend. Voor ons uitgangspunt om naast de hulpverlening ook ruimte te bieden aan unieke activiteiten:

Paardrijden in het bos; Heb je “iets” met paarden? voor meer informatie over de mogelijkheden zie ook www.paardrijdeninhetbos.nl . Er wordt hier uitleg gegeven over de lessen (buiten)rijden, bosritten en het zorgaanbod Pedagogisch Paardrijden. Op en top genieten van de mooie natuurlijke omgeving in en om Breda/Oosterhout.

Zwam op Stam; Op dit moment is het project zwam op stam in volle ontwikkeling. Op natuurlijke basis kweken wij de overheerlijke shii-take paddestoel. Inmiddels zijn de eerste stammen met zwammen voldoende ontwikkeld om de deur uit te gaan, meer weten over de productie van deze gezonde paddestoelen?zelf stammen kweken, meehelpen met dit project op basis van dagbesteding? laat het ons zeker weten!

Doe meer van dat wat je leuk vindt! met vrienden bierbrouwen, sport en spelactiviteiten voor het gezin in het bos, een goed gesprek bij het kampvuur; er is vanalles mogelijk. Overleg met ons je wensen, ideeën en de mogelijkheden.