Informatie en contact

Bosleven is meer….Aandacht geven aan en meer doen van dat wat bij je past of nodig is. Dit is voor ieder mens verschillend. Voor ons uitgangspunt om  ruimte te bieden aan unieke activiteiten en dat wat bij je past:
Hulpverlening; Gespecialiseerde begeleiding en behandeling aan (jong)volwassenen, jeugd en gezin zie deze site volwassen-jeugd en gezin
Educatie en recreatie: Hippisch Educatief Centrum Training, educatie, horsemanship;  voor meer informatie over de mogelijkheden zie ook http://www.hippischeducatiefcentrum.nl. Er wordt hier uitleg gegeven over de lessen (buiten)rijden, bosritten en het zorgaanbod Pedagogisch Paardrijden. Op en top genieten van de mooie natuurlijke omgeving in en om Breda/Oosterhout.
Zwam op Stam Op dit moment is het project zwam op stam in volle ontwikkeling. Op natuurlijke basis kweken wij de overheerlijke shii-take paddestoel. Inmiddels zijn de eerste stammen met zwammen voldoende ontwikkeld om de deur uit te gaan, meer weten over de productie van deze gezonde paddestoelen?zelf stammen kweken, meehelpen met dit project op basis van dagbesteding? laat het ons zeker weten!
Doe meer van dat wat je leuk vindt! met vrienden bierbrouwen, sport en spelactiviteiten voor het gezin in het bos, een goed gesprek bij het kampvuur; er is vanalles mogelijk. Overleg met ons je wensen, ideeën en de mogelijkheden.
Contact :
Fiona van Hout 0681468148
Huib Ouwerling 0614220030
bosleven@outlook.com
adres: Meerberg 1a, 4847 NA Teteringen