Bosleven uitleg

Bosleven is meer….Aandacht geven aan en meer doen van dat wat bij je past of nodig is. Dit is voor ieder mens verschillend. Voor ons uitgangspunt om  ruimte te bieden aan unieke activiteiten en dat wat bij je past:

Bosleven staat voor diversiteit, jezelf ontwikkelen, ruimte en aandacht geven aan dat waar je meer van wilt doen en met plezier wil ervaren. Vanuit dat perspectief zijn wij, oprichters Huib Ouwerling en Fiona van Hout vanaf 2008 om verschillende redenen meer gaan doen wat bij ons past. Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen hulpverlening, close-protecion, sport en recreatie zijn wij al onze ervaring, kennis en passie gaan bundelen. Beide werd ons duidelijk dat out-of-the box denken mbt het combineren van werk en privé een keuze was die bij onze levenswijze paste. Wij ervaarden beide dat je op basis van deze ingrediënten realistische plannen en ideeën uit wensen en dromen kan creëren. Waar alles ooit begon met wat als….hebben onze initiatieven zich ontwikkeld tot een aantal pijlers die wij binnen Bosleven vorm hebben kunnen geven. De naam staat voor ons voor de plek waaruit wij ons werk en leven delen met anderen, vanuit de natuur, het bos….Bosleven, om het beste uit jezelf te halen als je doet wat bij je past:

  • Centrum voor (jeugd)hulpverlening; individuele begeleiding en behandeling gespecialiseerd in integrale en ervaringsgerichte hulpverlening. zie meer uitgebreid op deze site
  • Educatie en recreatie Hippisch Educatief Centrum Training, educatie, horsemanship;  voor meer informatie over de mogelijkheden zie ook http://www.hippischeducatiefcentrum.nl. Er wordt hier uitleg gegeven over de lessen (buiten)rijden, bosritten en het zorgaanbod Pedagogisch Paardrijden. Op en top genieten van de mooie natuurlijke omgeving in en om Breda/Oosterhout.
  • Shiitake kwekerij Zwam op Stam Op dit moment is het project zwam op stam in volle ontwikkeling. Op natuurlijke basis kweken wij de overheerlijke shii-take paddestoel. Inmiddels zijn de eerste stammen met zwammen voldoende ontwikkeld om de deur uit te gaan, meer weten over de productie van deze gezonde paddestoelen?zelf stammen kweken, meehelpen met dit project op basis van dagbesteding? laat het ons zeker weten! zie ook www.stamopzwam.nl
  • Doe meer van dat wat je leuk vindt! met vrienden bierbrouwen, sport en spelactiviteiten voor het gezin in het bos, een goed gesprek bij het kampvuur; er is vanalles mogelijk. Overleg met ons je wensen, ideeën en de mogelijkheden.

Kijk rustig rond op de site en voel je vrij contact op te nemen als je meer wil weten. Wij staan altijd open voor initiatieven en denken graag mee bij vraagstukken. Wellicht tot ziens!

lees meer over onze privacyregels https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3A47d2c5bb-f1f4-4278-80a3-3457a2c857b0