wie zijn wij

Zoekend naar mogelijkheden en denken in oplossingen en vervolgens: doen! met een aantal enthousiaste ZZP collega’s is dit het team Van Buitenpraktijk Bosleven ten voeten uit.

De hulpverlening wordt uitgevoerd door  (SKJ/BIG) geschoolde professionals met ieder een specialisatie vanuit zijn of haar vakgebied.

Fiona van Hout , praktijkeigenaar en werkt sinds 1997 als psycho-sociaal hulpverlener met specialisatie jeugd en gezin en heeft in 2008 Bosleven opgericht. Fiona is verantwoordelijk voor de dagelijkse processen. Fiona onderhoud de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers en is samen met Huib verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen op het landgoed en de zorg voor de dieren.

Huib Ouwerling is mede eigenaar van Landgoed de Meerberg en opgeleid bewegingsagoog. Na zijn opleiding is Huib zich gaan specialiseren als docent gevaars/agressie beheersing en ambulant begeleider. Huib is mede verantwoordelijk voor crisisinterventies, maar zorgt ook voor een prettige (werk)omgeving bij Buitenpraktijk Bosleven.

Lara Giesselbach

Klinisch Psycholoog, expert executieve functies , diagnostiek   -Laleo-

 

Drs.Yvonne van der Heijden 

Orthopedagoog-generalist met aantekening diagnostiek, postmaster orthopedagoog en in opleiding tot systeemtherapeut. gespecialiseerd in hechting, gender.  -Elevare-

 

Nicole Verkerk 

Ambulant hulpverlener, ouderbegeleider en gespecialiseerd in  beeldentaal:  – Jij-veer-Krachtig-

 

Lei Li Dwars 

Orthopedagoog met aandachtsgebied angstregulatie, algemene ontwikkeling en identiteit, onderzoek -Dwarsdoorhetleven-

 

Cynthia Both 

(bedrijfs)maatschappelijk werk en gespecialiseerd complexe scheidingen/hulp  -CynthiaBothjeugdprofessional-

 

Anneke Kleinloog-Bom 

Toegepast orthopedagoog, sociaal pedagogisch hulpverlener . Specialist bij opgroeien en opvoeden, -opvoedkanjers-

 

 

Bjorn Geerts

stagiair 4e jaars Social Work, specialisatie ambulante begeleiding en onderwijs

 

Lidewij van Borssum Waalkes

zorgadministratie, ondersteuning team -zorganiseren-

 

 

Wij werken nauw samen met partners binnen de regio. Wij staan altijd open voor samenwerking en manieren om elkaar te versterken en aan te vullen.