Landgoed de Meerberg

LANDGOED DE MEERBERG

Nieuwsgierige paarden die hun hoofd oplichten als je langsloopt, grazende herten in de avondschemer. Op landgoed De Meerberg, omringd door de bossen van Oosterhout en Teteringen, leven mens en dier al heel lang samen. Sinds 2019 wonen wij; Huib Ouwerling en Fiona van Hout en ons gezin, op deze unieke plek waar de rust en energie van de natuur je liefdevol omarmt en ruimte biedt voor vele mogelijkheden.

Mogelijkheden en kansen…

Op welke manier kunnen we deze fijne plek met anderen delen? Een vraag die we graag ‘out of the box’ beantwoorden. De ervaring leert ons dat door anders te denken over de combinatie van werk en privé dromen transformeren naar vruchtbare ideeën en realistische plannen. Met als gevolg vier verschillende activiteiten waarmee we ons steeds meer ontwikkelen vanuit de overtuiging dat het goed is, als we doen wat bij ons past.

  • BOSLEVEN  individuele begeleiding en behandeling gespecialiseerd in integrale en ervaringsgerichte hulpverlening. zie meer uitgebreid op deze site
  • Hippisch Educatief Centrum Training, educatie, natuurlijke paardenhouderij en horsemanship;  voor meer informatie over de mogelijkheden zie ook http://www.hippischeducatiefcentrum.nl. 
  • Shiitake kwekerij Zwam op Stam Op dit moment is het project zwam op stam in volle ontwikkeling. Op natuurlijke basis kweken wij de overheerlijke shii-take paddestoel. Inmiddels zijn de eerste stammen met zwammen voldoende ontwikkeld om de deur uit te gaan, meer weten over de productie van deze gezonde paddestoelen?zelf stammen kweken, meehelpen met dit project op basis van dagbesteding? laat het ons zeker weten! zie ook www.stamopzwam.nl
  • Meerberg beleving! Wil je graag met je gezin of een groep vrienden iets ondernemen? Bierbrouwen, sport en spel in het bos, presentatie in het groen geven of een goed gesprek bij een knisperend kampvuur. Er is van alles mogelijk als je doet wat je leuk vindt! Neem contact met ons op om je wensen en ideeën te bespreken.\
  • workshops en (bedrijfs)trainingen, de lokatie biedt alle ruimte die je nodig hebt om je training of workshop tot een succes te maken; rust, ruimte, bossen en een unieke omgeving als basis. Wij staan open voor alle diverse vormen van samenwerking en uitdagingen. Wij faciliteren oa de Wim Hof Method door innercoretrainingen.

Kijk rustig rond op de site en voel je vrij contact op te nemen als je meer wil weten. Wij staan altijd open voor initiatieven en denken graag mee bij vragen. Wellicht tot ziens!