Aanbod

Vind jouw eigen manier om met het leven om te gaan..op een manier die bij je past, je uitdaagt en je (weer) in beweging zet.

Om een indruk te geven, volgen hieronder een aantal voorbeelden. Staat jouw thema er niet bij? Aarzel dan niet om toch contact op te nemen.

  • zelfstandig en zelfredzaam functioneren met de inzet van executieve functies; 

Werken aan praktische vaardigheden en mogelijkheden; ontdekken, herkennen, oefenen en toepassen. wist je dat jouw mate van functioneren naast je intelligentie voor het grootste deel bepaalt wordt door de mogelijkheid van het inzetten van jouw executieve functies?!. Wij geven psycho-educatie en opleidingen/advies (ook aan onderwijs en zorg professionals).

  • Bewust zijn en omgaan met emoties en gevoelens ;

herken jij de waarde ervan? Wat leveren emoties jouw op? Kun jij omgaan met jouw boosheid of het  gevoel van eenzaamheid of ben je positiever ingesteld dan je soms zelf denkt? Samen gaan wij ontdekken hoe het bij jou werkt en hoe je oa hierdoor grenzen van jezelf en anderen kan herkennen en aangeven.

  • Verwerken van levensgebeurtenissen en trauma.

Omgaan met verlies en rouwzoals afscheid nemen van (bestaande) situaties (zoals bijv. scheiden, uitval werk/school), eigen mogelijkheden (door ziekte) en/of geliefde personen. Wij ondersteunen je bij  de verwerking van life-events, burn-out klachten en bieden behandeling als nodig.

  • Zelfverzekerd door het leven en vragen beantwoorden over identiteit, gender, seksualiteit, jouw mogelijkheden en weerbaarheid;

onderzoek waar jouw mogelijkheden en grenzen liggen, acceptatie zoals je bent, doet en handelt om daarmee weer perspectief, mogelijkheden en ontwikkeling te zien.

  • Opvoeden en opgroeien

Thuis, op school of bij de (sport) vereniging. Je kunt ons vragen om ondersteuning bij dreigende schooluitval, toeleiding naar onderwijs/werk, bieden praktische pedagogische opvoedtips en zoeken naar herstel bij verstoorde (relatie)patronen.

  • Capaciteitenonderzoek

naar kenmerken, levensgebeurtenissen en mogelijkheden. Samen gaan wij op zoek naar perspectief  aan de hand van duidelijkheid, verwachtingen en haalbaarheid.

  • Complexe Gezinsproblematiek

doorbreken van patronen om verder te komen bij vastgelopen situaties, Wij bieden ervaring en kennis om regie te nemen waar nodig.

Onze hulpverlening wordt aangeboden in op maat afgestemde Interventie Modules, dit betekent dat wij  ons aanbod helemaal op de vraag die er ligt met elkaar kunnen afstemmen.