Wie doet wat

Zoekend naar mogelijkheden en denken in oplossingen en vervolgens: doen! met een aantal enthousiaste ZZP collega’s is dit het team Van Bosleven ten voeten uit.

Fiona van Hout heeft bijna 25 jaar  jaar ervaring in psyche-sociale hulpverlening, training en maatschappelijk werk. Ze ondersteunde ouders- en kinderen met diverse hulpvragen, hielp vele gezinnen, biedt advies en scholing aan professionals en begeleide jongeren op een aktiverende manier. Fiona is verantwoordelijk voor de dagelijkse processen en de intake. Daarnaast is zij vast teamlid van behandelteam Paard en samen met Huib verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen op het landgoed en de zorg voor de dieren.

Huib Ouwerling start zijn loopbaan na de sportopleiding bij defensie (mariniers)- en werkt een periode als close protection officer. Vervolgens gaat hij aan de slag als groepsbegeleider besloten jeugdzorg en ambulant begeleider Ass gerelateerde hulp. Huib is bewegingsagoog en docent gevaarsbeheersing en ambulant begeleider volwassen, Huib is mede verantwoordelijk voor crisisinterventies, maar zorgt ook voor een prettige (werk)omgeving bij Bosleven.

Uiteindelijk vormt de ervaring van Fiona en Huib de basis voor het ontstaan en de groei van Bosleven. Een naam die voortkomt uit de liefde voor het bos en die staat voor de natuurlijke plek waar zij hun werk en leven met anderen delen.

Samenwerking met specialisten

Team begeleiding behandeling Bosleven
Behandelteam Paard

Om hulp te kunnen bieden die past bij de persoon en de hulpvraag werken Huib en Fiona samen met de volgende specialisten.

 

Lara Giesselbach

Kinder en jeugdpsycholoog, expertise executieve functies , diagnostiek en onderzoek en lid behandelteam paard -Laleo-

 

Kiki van Geffen kikivangeffen@bosleven.nl

Maatschappelijk werker,  met haar therapiehond Stip begeleidt en coacht Kiki kinderen en jongeren met een hulpvraag; -KSW-

 

Drs.Yvonne van der Heijden 

Orthopedagoog generalist, systeem en regie behandelaar gespecialiseerd in hechting, lid behandelteam Paard, -Elevare-

 

Nicole Verkerk nicoleverkerk@bosleven.nl

Ambulant hulpverlener, ouderbegeleider en gespecialiseerd in creatieve en beeldende therapie:  – Jij-veer-Krachtig-

 

Lei Li Dwars leilidwars@bosleven.nl

Orthopedagoog met aandachtsgebied ontwikkeling en identiteit, onderzoek, behandeling paard -Dwarsdoorhetleven-

 

Cynthia Both cynthiaboth@bosleven.nl

(bedrijfs)maatschappelijk werk en gespecialiseerd complexe scheidingen/hulp  -CynthiaBothjeugdprofessional-

 

Anneke Kleinloog-Bom annekekleinloog@bosleven.nl

orthopedagogische begeleiding, opgroeien en opvoeden, kind en ouder coaching, specialist kindinterventies, -opvoedkanjers-

 

Lidewij van Borssum Waalkes

zorgadministratie, ondersteuning team -zorganiseren-